Designer brands

-40-70% året rundt

Trustpilot

Lyn levering

Fri fragt over 500,-

(0)

Dette brand sælges kun i vores fysiske butik i København.

Kompagnistræde 10
1208 København K

+45 31 32 56 30
info@edie.dk

Om EDIE


Jeg startede EDIE, fordi jeg syntes det var spild af ressourcer, at der hos brands lå masser af gode varer på lager. Varer, som var helt tidssvarende, og der intet var galt med. Varerne var bare blevet for “gamle” fordi der var kommet nyere varer til.

Jeg har altid selv været ligeglad med om tøj var fra en tidligere sæson, og jeg tænkte at andre måtte have det ligesom mig. Så jeg besluttede mig for at starte EDIE. Her ville jeg give tøjet en ny chance og begrænse tøjspild. 

Heldigvis er der rigtigt mange, der har det ligesom mig. Som går op i om tøjet er flot og sidder pænt, men ikke hvornår det er fra.

Kæmpe TAK til hver af jer, der støtter mit hjertebarn, EDIE, og er med til at reducere tøjspild.

Christina Wiesner, indehaver 

EDIE
Østerbrogade 128
2100 København Ø
Telefon 31 32 56 30
info@edie.dk

EDIE butik @cillemouse

EDIE er et nyt outlet koncept. Konceptet er startet, fordi jeg synes, at kvalitetsvarer fortjener at blive solgt - også selvom de er fra sidste sæson. Varerne fejler nemlig ingenting og er stadig helt aktuelle. Der er bare kommet endnu nyere varer, som skal have plads i butikkerne. Jeg har derfor skabt nogle smukke rammer, hvor du kan købe gode varer fra eftertragtede brands som Neo Noir, Gestuz, Custommade, Second Female, Blanche CPH og Puma. Alt til -40-70% året rundt. Herved kan varerne stadig skabe værdi. Til fordel for dig, brands og miljøet.

Christina Wiesner
– og resten af EDIE-teamet