5 fashion-trends, der definerer sommermoden i 2020

Sommeren står for døren, og modeverdenen har givet os deres bud på de kommende trends og tendenser. Mangler du inspiration til nye ‘must haves’? Så frygt ej. For herunder præsenterer vi de fem vigtigste fashion trends, der kommer til at definere sommermoden 2020.

 

Blomster og farver bør præge din garderobe

Når det endelig er blevet sommer, trænger vi til at komme ud og vise os frem. Og hvis du virkelig vil skille dig ud og matche sommerens fashion trends, skal du have gang i det blomstrede og farverne.

Blomster og farver er nemlig endnu en gang populært i sommermånederne - uanset om de er placeret på kjolen, bukserne eller toppen. Og du skal endelig ikke være bange for at stå lidt ud fra mængden med farve og print, for det kan nærmest ikke blive for meget i denne sommersæson.

Neo Noir, Custommade og Gestuz er tre forslag på brands og items, du bør se nærmere på, hvis du vil have gang i blomsterne og farverne

Lette toppe til varme sommeraftener

sommertop

Det Det kan være helt befriende at hoppe i en let top efter mange kolde måneder med tykke bluser og uldsweatre. Toppe kan samtidig nemt mixes med både bukser og nederdele.

Den danske sommer kan til tider være uforudsigelig. Så skulle temperaturen falde når dagen går på hæld, kan du sagtens smide en let jakke eller blazer over dig og stadig bevare det stilfulde look.

Her kan du passende lade dig inspirere af de samme pointer fra førstnævnte trend. Farver og blomsterprint holder nemlig også på toppen.

GULD er GULD værd

guld top

Prada gik all in på catwalken, da de præsenterede deres bud på en af de modigere sommerfarver i 2020 - GULD.

I takt med at solen begynder at titte frem, er det også kun på sin plads, at du skinner om kap med den. Og hvis du ikke er klar på at gå fuld ‘guld’ på din garderobe, kan du stadig være med på moden. Du udvælger i stedet en række andre essentielle men mindre garderobe-items.

Det kunne eksempelvis være et tungt armbånd, ovale øreringe eller en stor halskæde i guld. Guld går som bekendt til det meste.

Både Just Female og Second Females bluser er gode bud på varianter af guld, der kan blive guld værd for dig.

Bland tunge accessories med lette items

Nu har du styr på dine ‘lette’ og luftige items. Men hvis du virkelig vil fange omverdenens opmærksomhed, bør du til sommer blande lette items med tunge accessories: halskæder, øreringe, armbånd - you name it.

På tværs af diverse runways har vi set eksempler på store horn og perler i eksempelvis halskæder. Overordnet handler det om at tiltrække opmærksomhed til de små detaljer.

Samtidig kan det være med til at give dig noget ekstra karakter, når du færdes offentligt.

Sommerkjoler - en stensikker evergreen

prikket sommerkjole

Sommerkjolen er en evergreen af gode grunde. Kjolens elegance og stilfulde udtryk gør, at du kan benytte den til flere typer af lejligheder og arrangementer.

Vi har allerede været inde på, at farver og blomster bliver en stor sommertrend i 2020. Men du kan også roligt gå med et mere nedtonet look i en mørkere eller lysere farve.

Sommerkjoler fås i vidt forskellige former og farver. De bedste tips? Vurdér vejret, og sørg for at kjolen afspejler din egen personlighed - så holder dit look uanset hvad. Med sommerkjolen går du aldrig galt i byen.