Retur/ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@edie.dk. Du er også meget velkommen til at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, men det er ikke et krav.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Du kan bruge det vedlagte returlabel, den koster xx kr. Det sætter du bare udenpå pakken og indleverer den til en pakkeshop nær dig. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Du har gratis retur hvis du vælger at få et tilgodebevis på beløbet eller ombytte til anden størrelse. Ombytning er gratis én gang pr. ordre hvis varen koster mere end 250,-.  Vælger du ikke at få et tilgodebevis eller ombytte til anden størrelse, koster returfragten 29,- som fratrækkes dit tilgodehavende. 

Hvis du vælger ikke at benytte vores returlabel bedes du sende varerne til: Edie, Østerbrogade 128, 2100 København Ø. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen – ikke til en pakkeshop. Hvis du sender varerne skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra fragtfirma samt evt. track and trace-nummer.

Du er også meget velkommen til at ombytte/returnere varer i butikkerne. Det er gratis. 

Nægter du at modtage en vare så den sendes retur til os, fratrækker vi den reelle fragtomkostning fra dit tilgodehavende. 

Har du modtaget en forkert vare eller en vare med fejl er fragten selvfølgelig gratis. 

Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse, skal du bare skrive det på fakturaen, når du sender varen retur. Er varens pris over 250,- får du gratis ombytning og ellers skal du betale 29,- for fragt. Du har ret til én gratis ombytning pr. ordre og derefter skal du betale fragt.  

Ombytning/returnering i butikkerne er gratis. 

 

FORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Edie.dk
Østerbrogade 128
2100 København Ø. 
info@edie.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________

 

Bestilt den: __________________     Modtaget den: ______________________

 

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: __________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)