Retur/ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Returnering

Du behøver ikke at at give os besked om at du returnerer en vare, men du må meget gerne vedlægge fakturaen i den pakke du sender retur. Hvis du vil give os besked, kan du sende os en mail på info@edie.dk. Du er også meget velkommen til at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, men det er ikke et krav.

Du kan bruge det vedlagte returlabel når du sender en vare retur. Dette sætter du bare udenpå pakken og indleverer den til en pakkeshop nær dig. Returfragten koster 29,- som fratrækkes dit tilgodehavende fra den/de varer, som du returnerer. Beholder du varer for mere end 500,- skal du ikke betale for returfragten.

Hvis du vælger ikke at benytte vores returlabel bedes du sende varerne til: Edie, Østerbrogade 128, 2100 København Ø. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen – ikke til en pakkeshop. Hvis du sender varerne skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra fragtfirma samt evt. track and trace-nummer. Du er også meget velkommen til at ombytte/returnere varer i butikken. Det er gratis. 

Nægter du at modtage en vare så den sendes retur til os, fratrækker vi returfragten på 29,- fra dit tilgodehavende. 

Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller til en anden vare, skal du bare skrive det på fakturaen, når du sender varen retur. Koster varen mere end 250,- får du gratis ombytning og ellers skal du selv betale for fragten. Ombytning i butikken er altid gratis. 

Julegaver

Jule kan byttes (til anden vare eller tilgodebevis) indtil den 15/1 2023. Skriv i kommentarfeltet at det er en julegave. Indenfor 14 dage gives pengene også retur mod forevisning af kvittering.